سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

ورود نامزدهای انتخاباتی به رسانه ملی برای آغاز مناظره‌ها

ورود نامزدهای انتخاباتی به رسانه ملی برای آغاز مناظره‌ها نامزدهای انتخاباتی در حال ورود به سازمان صدا و سیما برای آغاز مناظرات هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۲۴۵۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، اولین مناظره‌ی انتخاباتی چهاردهمین دوره ریاست جمهوری امشب ساعت 20 الی 24 برگزار خواهد شد. طبق اعلام قبلی، موضوع این مناظره نیز اقتصادی است. نامزدها نیز خود را به محل سازمان صداوسیما می‌رسانند تا به محل اجرای مناظره‌ها بروند. 


مصطفی پورمحمدی نامزد انتخابات در دقایقی پیش، خود را به محل سازمان صدا و سیما رساند و بعد از ادای احترام به مقام شهدای مدفون در مسجد بلال، وارد محل برگزاری قرعه‌کشی‌های مناظره‌ها شد.

هم‌چنین مسعود پزشکیان دقایقی بعد از مصطفی پورمحمدی وارد رسانه ملی شد و بعد از اداری احترام به مقام شهدا، راهی ساختمان محل برگزاری قرعه‌کشی مناظره شد.
 

محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیز وارد رسانه ملی شده و بعد از ادای احترام به مقام والای شهدا، عازم محل اجرای قرعه‌کشی مناظره‌ها شد. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری به‌همراه یک کودک به رسانه ملی آمده است.

 به‌گفته‌ی دبیر ستاد انتخابات صدا و سیما فرم اجرای برنامه مجری هم با مناظره‌های قبلی متفاوت است. در مناظره‌های جدید،  مجری سوال طرح نمی‌کند بلکه نخبگان هستند که سوال طرح می‌کنند.

برای هر نامزد نیم ساعت در نظر گرفته شده و هر نامزد در سه بازه زمانی 8 دقیقه به‌مدت 24 دقیقه می‌تواند به سوالات پاسخ دهد و سرانجام در یک فرصت 6 دقیقه‌ای به جمع بندی اظهارات خود بپردازد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار